hej igen, bloggen!

Hej, jag har lagt ut en bild på mig nu :) Jag är uppe på min syster moas rum med kim och irma. Mamma och pappa är ute och går men dom kommer hem snart. Sigge är med tror jag, eller ligger han i mamma och pappas säng och sover kanske???
Idag kom mina tremänningar Anders och Johan. Dom sa inte så mycket men det var kul att se dom :) Anders är sig inte lik alls men Johan är jättelikt sig tycker jag. (Utom att han har blivit mycket längre). Anders har färgat håret och har blivit jättebrun.
Iallafall, jag ska sluta skriva nu tänkte jag. Ha det BÄST ! <3
// elsa

Kim



Hej!Jag sitter här på datorn och är jätte tröt.Har lagt ut en bild på min syster Moas kille Kim.Han ligger uppe i sängen och är sjuk.När Kim är hos oss brukar vi spela täcken avs kul ahhahaha :) Kim är den snällaste killen som finns.idag ska jag busa med våran hund sigge.På tisdag fyller min pappa år och våran katt ariel år.Jag har lärt mig att prata som mia och klara.Hej då

//elsa

SIGGE OCH MAMMA <3 <3 <3 <3

HEJ OCH VÄLKKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!
Här är våran hund sigge och min mamma Marie jag tycker sigge är väldig söt .Men jag har inte skrivit inlägg på jätte länge.men ska försöka hinna mer nu.Har lite att göra för att har nyss lånat en häst den jag hade förra året också han heter gidde.HA EN BRA DAG !

KRAM ELSA ARVIDSSON


RSS 2.0